Privacy verklaring

Cliponzonnebril.nl (onderdeel van Zoomla) behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of beschadigd is.

Stuur het defecte/verkeerde artikel retour met duidelijk omschrijving en kopie van de pakbon. Verzend de goederen in de originele verpakking in een overdoos om beschadiging te voorkomen. Zorg dat de producten niet kunnen beschadigen.

Let op dat u bij het terugsturen van uw artikelen het pakket voldoende frankeert. Verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de consument. Let op dat u altijd uw bankrekening nummer vermeld. Het artikel dient na aanmelding van uw e-mail aan ons binnen 5 werkdagen opgestuurd te zijn.

Omwisseling en terugname van goederen kan alleen plaatsvinden als het artikel onbeschadigd is in de originele verpakking. Bij beschadiging, ontbreken of zichtbare gebruikssporen is omwisseling en/of terugname niet mogelijk.

Download de Algemene Voorwaarden van Cliponzonnebril.nl.